woensdag 20 januari 2010

Bovi Systems

Bovi Systems zorgt voor de ombouwing en aanpassing van alle types voertuigen.
Onze klanten zijn overheidsdiensten, prioritaire diensten, invoerders, leasingmaatschappijen en privébedrijven.
Voor deze klanten verzorgen wij de ombouw van hun voertuigen volgens hun specificaties en wensen.
homepageBovi Systems is toonaangevend en onderscheidt zich door de perfecte samenwerking met de opdrachtgever, evenals de eigen ontwikkeling van vernieuwende producten en diensten.

Bovi Systems onstond in 2003 binnen het toenmalige ‘Valck Car Refurbishment’ (nu Caribel) met als opdracht het uitwerken en aanleveren van oplossingen op maat voor aanpassing en ombouwing van voertuigen.
Eind 2004 werd Bovi Systems NV als autonome dochteronderneming van VALCK GROUP.
Bovi Systems bouwde snel expertise en ervaring op in de ombouwing van voornamelijk prioritaire voertuigen voor politie en hulpdiensten, maar ook werfvoertuigen voor overheidsdiensten en intercommunales.
Ook invoerders, autohandelaars, leasingmaatschappijen vonden al snel hun weg naar Vilvoorde, waar Bovi Systems gevestigd is.
In 2003 bouwde Bovi Systems 650 voertuigen om. In 2005 waren dat er reeds meer dan 1600! Actieve deelname aan beurzen zoals Infopol en Expo 112 zorgen voor een grotere naamsbekendheid en uitbreiding van het klantenbestand.
Bovi Systems beschikt in Vilvoorde over een atelier van ca. 9000 m² en een stockagecapaciteit van meer dan 300 voertuigen. De medewerkers van Bovi Systems onderscheiden zich door hun expertise en klantvriendelijkheid en werken met één doel: de tevredenheid van u, onze klant!
Bovi Systems - Schaarbeeklei 344 - 1800 Vilvoorde - bovisystems@bovisystems.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten